WEBSITES
OOK ONLINE GOED BEREIKBAAR ZIJN
Voor een bedrijf is het van belang dat ze op internet goed bereikbaar zijn, een digitaal visitekaartje van je bedrijf. Daarom van belang dat het er goed uitziet!

Wij kunnen je volledig helpen met het realiseren van een website voor je bedrijf. Dit betekent dat wij de gehele procedure kunnen regelen voor het opzetten van een website. Door het goede contact dat we hebben met een grafisch ontwerpster zijn we als team in staat om een professioneel ontwerp te maken voor de website. Dit ontwerp is uniek en geheel naar eigen wensen.

Tijdens het bouwen houden we je op de hoogte van het proces. Hiermee zie je de website stapsgewijs tot het eindresultaat komen. Uiteraard is er de optie, om als de website af is, dat je zelf de website bij kan houden in onze eigen CMS. De Klok CMS. In die tool kan je foto's bijwerken, teksten aanpassen, nieuwe producten toevoegen en nog veel meer.

Om het compleet te maken kunnen we ook een domeinnaam reserveren, de hosting regelen en een goede mailoplossing aandragen met Office 365.

We zijn trots dat we al vele tevreden klanten hebben, neem een kijkje in het portfolio om te zien welke website we al gemaakt hebben.

Interesse in een nieuwe website? Mail of bel ons om te horen wat voor je kunnen betekenen!