SOFTWARE
ONTWIKKELING VAN (WEB BASED) SOFTWARE

ONTWIKKELING VAN (WEB BASED) SOFTWARE

Software: bij elk bedrijf draait het. Het is de kunst om de software zo te maken dat gebruikers er goed mee overweg kunnen. Dat is wat Klok Software doet, wij leveren (online) applicaties geheel naar uw wensen. We hebben onder andere het volgende gemaakt:

Online order en factureringsysteem

Een online order en factureringsysteem voor een bedrijf wat handelt in groente en fruit. Hier is ook een verkoop module aan gekoppeld. In deze online applicatie kunnen er artikelen in groepen worden toegevoegd, die worden vervolgens in een order gezet, en daar wordt een factuur van gemaakt. De mogelijkheden voor deze online applicatie zijn vele!

Klok CMS

Een CMS is een systeem waarmee gebruikers hun website online kunnen bijwerken. Dit moet uiteraard op een laagdrempelige manier kunnen, het kan niet de bedoeling zijn dat u voor het bijhouden van uw website een opleiding gevolgd moet hebben. Met Klok CMS kunt u op een eenvoudige manier uw website bijhouden.
In deze CMS heeft u de mogelijkheid om productgroepen en (zeer gedetailleerd) producten toevoegen, menu items toevoegen, het fotoboek bijwerken en de teksten op uw website aanpassen. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons voor een demo account.

iDeal

Een webshop beginnen en geen zorgen over de betalingen? Maak dan gebruikt van het bekende iDeal! We hebben al verschillende iDeal integraties gedaan in webshops. Vraag ons naar de mogelijkheden.

FruitVoorraad

Het programma FruitVoorraad is de nieuwe versie van het programma VoorraadRegistratie. Deze nieuwe versie is een web-based programma en is bedoelt voor fruitsorteerbedrijven. Het programma automatiseerd het voorraad proces van het bedrijf.
Vanaf het moment dat het pas geplukte fruit naar de koelcel gaat wordt dit geregistreerd, daarna wordt die partij fruit gesorteerd en wordt het fruit per maat ingepakt. Als het ingepakte fruit naar de klant gaat wordt dit fruit uit de voorraad gehaald. Dit is in korte lijnen het doel van het systeem.
FruitVoorraad staat geheel in de Cloud wat vele mogelijkheden oplevert als het gaat om exporteren van data. Voor een demontratie bij u in het bedrijf of meer informatie, neem contact met ons op.