GERESERVEERD
DEZE DOMEINNAAM IS GERESERVEERD VOOR EEN VAN ONZE KLANTEN

Deze domeinnaam is gereserveerd voor één van onze klanten

Aan deze domeinnaam is alleen het Klok Software e-mail pakket gekoppeld. Toch mailen met een professioneel adres en geen website, dat is ook mogelijk bij ons!

Ook online goed bereikbaar zijn

Voor een bedrijf is het van belang dat ze via het internet te bereiken zijn. Het is daarom ook belangrijk dat de website goed bereikbaar is en dat de website er aantrekkelijk uitziet.

Klok Software kunt u volledig helpen met het maken van een website voor uw bedrijf. Dit betekent dat wij de gehele procedure kunnen regelen voor het opzetten van een website. Deze procedure kent de volgende stappen.

Het inzamelen van informatie: deze informatie word door de klant gegeven, en is informatie zoals: Hoe wil ik de website eruit laten zien?, Welke informatie mag er wel of niet worden getoond?, Hoe wil ik de informatie laten zien?
Het maken van een ontwerp: Als we de informatie hebben in ons bezit hebben, kunnen we de informatie verwerken door een ontwerp te maken van uw website volgens uw informatie en die bij uw bedrijf past.
Het aanvragen van een hostingpakket met domeinnaam: Dit houd in dat we een stukje ruimte aanvragen op het internet waarop de website van uw bedrijf op kan draaien. Dit stukje ruimte is gekoppeld aan een domeinnaam. Een domeinnaam kan bijvoorbeeld zijn www.uwbedrijf.nl of www.uwbedrijf.com. Meer infomatie hierover kunt u vinden bij hosting.
Het onderhoud van uw website: Na het online zetten van uw website moet deze ook worden onderhouden. Dit houd in dat er nieuwe informatie op de website gezet moet worden of dat er fotos toegevoegd moeten worden en dat na verloop van tijd de lay-out een verandering zou moeten ondergaan. Het onderhouden van de website kunt u grotendeels zelf doen met onze CMS (Content Management System). Dit houd in dat u kunt inloggen op uw website en daarna elke pagina van uw website kan aanpassen, zowel fotos als tekst.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een website voor uw bedrijf kunt u contact opnemen via het contact formulier.